Headlines

Laten we het gezellig houden

Florus speelt de hoofdrol in een  korte film over laaggeletterdheid. De film doet mee aan een themawedstrijd op het Nederlands Film Festival.
De film is geschreven en geregisseerd door Tom van Blommestein. Cast: Florus van Rooijen, Margje Wittermans, Tom de Jong, Perla Thissen

Superkapje en de Turbo Oma's

Op 27 juli 2011 is de animatiefilm Superkapje en de Turbo Oma's in première gegaan. Het is de Nederlandstalige versie van Hoodwinked Too.
Een variatie op het Roodkapje verhaal, waarin Superkapje en de Wolf, Oma moet zien te redden uit de klauwen van Verushka de Heks en Hans en Grietje. 

Florus heeft de film vertaald naar het Nederlands. De vertaling is gebruikt voor zowel de Nederlandse als Vlaamse versie.

Superkapje

Florus als Brilsmurf in De Smurfen

Vanaf 3 augustus 2011 gaat de nieuwe 3D bioscoopfilm van De Smurfen in première. Hierin belanden de welbekende blauwe wezentjes in het hedendaagse New York. Van daaruit moeten zij hun weg terug zien te vinden naar hun vertrouwde Smurfendorp. Naast onder andere Jack Wouterse (Grote Smurf), Tygo Gernandt (Gargamel), Kim Lian van der Meij (Smurfin), Johnny Kraaijkamp Jr. (Moppersmurf) en Frans Limburg (McSmurf) is Florus te horen in deze nieuwe 3D bioscoopfilm als Brilsmurf. Kijk voor meer informatie op www.desmurfen-film.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

Showcase Misery - een 'feel bad' musical

Van 9 t/m 12 juni 2010 vond in het Werkteater in Amsterdam de showcase plaats van Misery - een 'feel bad' musical.  Een muziektheater-bewerking van de beroemde roman van Stephen King. Florus van Rooijen, verantwoordelijk voor de bewerking (script, tekst, muziek), kreeg persoonlijk toestemming van de wereldberoemde thrillerschrijver. Na vier en half jaar schrijven en componeren werd het stuk voor het eerst blootgesteld aan het publiek. En met succes! In de cast zaten Marjolein Algera, Sander de Heer, Nyncke Beekhuyzen en Lieuwe Roonder. De muzikale leiding was in handen van Bart Wolvekamp.

Voor meer informatie kijk hier of op www.miserydemusical.nl

Lexus commercials

Van januari 2011 tot half maart  was Florus te zien in een tweetal commercials voor de nieuwe Lexus Ct200 Full Hybride. Hij speelde hierin de ongeduldige vader die niet langer op zijn nieuwe auto kan wachten. Bekijk de commercials hieronder.


HEADLINES

Florus als Brilsmurf in De Smurfen
Op 3 augustus 2011 is de bioscoopfilm van De Smurfen in première gegaan...

Superkapje en de Turbo Oma's
Op 27 juli 2011 is de animatie film Superkapje en de Turbo Oma's in première gegaan...

Laten we het gezellig houden
Florus speelt de hoofdrol een korte film over laaggeletterdheid...

meer artikelen...

Nu in de Bioscoop

  • De Smurfen 3D
  • Superkapje en de Turbo Oma's
  • Cars 2
  • Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 2
Deze website is ontworpen en wordt beheerd door B2BSeen. 
* Disclaimer